5 Nisan 2020 Pazar

21 Günlük SU Kürü Deneyimim

Nisan 05, 2020 0 Comments
Günde 1 bardak su içmeyen benden günde 8 bardak su içen bene dönüşümü anlatacağım size. Çok su içen yada su içmeyle ilgili sorunu olmayanlar beni anlamazlar ama biliyorum ciddi ciddi su içmeyi unutan kesim hiç azımsanmayacak kadar az değil bu yazım sizlere ben başardım sizde başarabilirsiniz.



Su içme alışkanlığı olmayınca boğazın kurusa bile elin 1 bardak su içmeye gitmez.Aslında vücudumuz bize gün içinde alarmlarını verir ama anlamayız.Vücudumuzun verdiği alarmlar ;
  • Sabah karnınız deliniyor gibi ağrır.Saat 10'a doğru artık mideniz kazınmaya başlar.Sebebi açlık olsa da vücudun su isteğiyle alarm verir
  • Öğlen baş ağrılarınız başlar ve ikindi olunca düşündüğünüz sadece yatağınız olur yatınca geçecek diye düşünürsünüz.Sebebi uykusuzluk gibi düşünseniz de vücudunuz sadece su istiyordur.
  • Akşam olur ve artık tüm enerjiniz bitmiştir tahammülünüz azalır her şey hemencecik olsun kimse benimle konuşmasın sessizlik istersiniz.Ruh halinizi de etkilen bu durumu gün içi yorgunluğa verirsiniz ama vücut artık pes etmiştir nolur su diye beyninizi yoruyordur.
  • Yatarken bir düşünürsünüz ki aslında hiç su içmemişsinizdir 

Su içme alışkanlığı edinmekte zordur başta su içmenin faydalarını okuyup istekli olmakla başlayabilirisiniz. Daha sonra şöyle güzel bir bardak alırsınız.Peki kaç bardak su içeceğiz ? 

                         Kilonuz x 33 = .. lt

Bunu gün içinde bardaklar şeklinde bölün. Ben 1 lt şişe alıp bitirmeye çalışırdım.Baktım olmuyor midem ağrırdı artık , moralim bozulur bırakırdım.Bardak sayısı daha planlı ve motive edici oluyor

Bu süreçte sizi en çok yoran tuvalet sıklığınızın artması olacak..Ama bağırsaklarınızın temizlendiğini ve sık sık el yıkama olarak düşünün ve devam edin.

KALKAR KALMAZ 3 BARDAK SU
ÖĞLE YEMEĞİ ÖNCESİ 2 BARDAK SU
AKŞAM YEMEĞİ ÖNCESİ 2 BARDAK SU 
YATMADAN ÖNCE 1 BARDAK SU 
+
-------------------------------------------------
GÜNLÜK 1.6 LT SU (8 BARDAK SU)



21 gün uyguladığım bu su kürün de zorlanmadım artık vücudum alarm verdiğinde anlıyorum ve suyumu içiyorum baş ağrılarımda ve mide kazınmalarım da büyük oranda azalma görüldü.Vücut lekelerim daha iyiye gidiyor . Vücudumu ve dünyamı tanıyorum ve seviyorum.



EN SON YAZIM

FAS GEZİ REHBERİ ( ÖN HAZIRLIK )

Follow Us @marifetliparmaklr